+38 067 000 10 05

Політика конфіденційності

 

На цій сторінці викладено правові положення – умови, які регламентують використання веб-сайту https://makosh-group.com.ua, а також Політика конфіденційності ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» та Публічна оферта щодо продажу товару.

 

Просимо Вас уважно ознайомитися з ними.

 

 

Управління веб-сайтом - https://makosh-group.com.ua проводиться ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ»

Місце знаходження: 21037, Вінницька обл., місто Вінниця, ВУЛИЦЯ КЕЛЕЦЬКА, будинок 39, приміщення 210

Код ЄДРПОУ: 41157153

Інформація, наведена на сайті, є довідковою.

Публічна оферта ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» міститься за посиланням: _______________________

 

 

Вартість (ціна) на товари та послуги, умови придбання

 

Остаточна вартість (ціна) на товари та послуги, а також остаточні умови придбання визначаються у відповідних договорах з клієнтами (договорі купівлі-продажу, договорі про надання послуг, договорі поставки тощо). 

 

Для отримання інформації про остаточні умови придбання товарів та послуг, а також для укладення правочинів (договорів) просимо звертатись безпосередньо до ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

 

Знак для товарів і послуг на сайті https://makosh-group.com.ua

 

Усі тексти, зображення та інша інформація у цьому ресурсі є власністю та охороняються авторським правом ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» та/або його офіційних партнерів. Забороняється відтворювати чи передавати частини цього ресурсу в будь-якій формі або за допомогою будь-яких засобів без попереднього письмового дозволу ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

Зображення знаку МАКОШ є зареєстрованою торговельною маркою згідно свідоцтва про право на знак для товарів і послуг №256830 від 10.04.2019 р. Зображення знаку МАКОШ використовується ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» на підставі ліцензійного договору.

Об'єктом знака може бути будь-яке позначення або будь-яка комбінація позначень. Такими позначеннями можуть бути, зокрема, слова, у тому числі власні імена, літери, цифри, зображувальні елементи, кольори та комбінації кольорів, а також будь-яка комбінація таких позначень.

 

Інтелектуальна власність

 

Спосіб подання інформації та всі матеріали веб-сайту https://makosh-group.com.ua, включаючи програмний код та оформлення, захищені нормативно-правовими актами, що регулюють відносини у сфері інтелектуальної власності. Дозволяється використання даних, текстів, фотографій або графічних матеріалів, розміщених на цьому сайті в особистих, некомерційних цілях. Забороняється їх відтворювати, змінювати, передавати, ліцензувати та/або публікувати, повністю або частково, з будь-якою метою без отримання письмової згоди на це зі сторони ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

 

Обмеження відповідальності

 

Ваше користування сайтом чи будь-яким програмним забезпеченням, послугами або матеріалами, доступними на сайті, здійснюється на ваш ризик.

Вся інформація стосовно виду товарів, найменування товарів та ваги, переліку послуг, вартості товарів та послуг, а також інша інформація, що міститься на веб-сайті https://makosh-group.com.ua, є коректною на момент публікації. ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» залишає за собою право змінювати специфікації й іншу інформацію про товари та послуги без попереднього повідомлення. Кольори можуть відрізнятися від наведених на сайті. Помилки і пропуски допускаються.

Перелік товарів та послуг, зазначений на сайті, може відрізнятися від запропонованих менеджерами ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ», тому для уточнення інформації просимо звертатись безпосередньо до ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

 

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Взаємодіючи з Товариством з обмеженою відповідальністю «МАКОШ МІНЕРАЛ», зокрема відвідуючи сайт https://makosh-group.com.ua, а також пов'язані з ним ресурси і окремі сторінки, Ви погоджуєтеся з цією політикою конфіденційності, а також даєте свою згоду на обробку інформації, яка буде потрібно для такої взаємодії.

Ця Політика є невід'ємною частиною Договорів, укладених з ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ». 

ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» наполегливо рекомендує Вам ознайомитися з викладеною у цьому документів інформацією.

 

Ви можете зв'язатися з ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» за адресою:

21037, Вінницька обл., місто Вінниця, ВУЛИЦЯ КЕЛЕЦЬКА, будинок 39, приміщення 210

ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ»

Код в ЄДР: 41157153

тел. +380674301926

E-mail: buhgalteriya_makosh@ukr.net

  

1. Загальні положення.

ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» поважає Ваші персональні дані і збирає/обробляє/передає їх в необхідному обсязі, в суворій відповідності до законодавства України, вимог законодавства Вашої країни, якщо це не суперечить нормам міжнародного законодавства, зокрема GDPR (General Data Protection Regulation, GDPR; Regulation (EU) 2016/679).

 

1.1. Призначення. 

Ця Політика призначена для того, щоб допомогти Вам зрозуміти, як і для чого ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» збирає/обробляє/передає або може збирати/обробляти/передавати Ваші персональні дані в результаті Вашої взаємодії з сайтом ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

1.2. Терміни та визначення. 

У цьому документі терміни вживаються в таких значеннях:

1.2.1. Компанія – ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ».

1.2.2. Політика – політика конфіденційності Компанії.

1.2.3. Сайт – веб-сторінка Компанії за адресою https://makosh-group.com.ua.

1.2.4. Пов’язані ресурси - ресурси, в тому числі окремі сторінки в мережі Інтернет, з якими Компанія співпрацює в якості партнерів, а також в будь-якому іншому статусі в рамках чинного законодавства України, а також законодавства Європейського Союзу.

1.2.5. Користувач сайту - особа, яка в будь-якій формі взаємодіє з сайтом або пов'язаними ресурсами Компанії, в тому числі з метою подальшої співпраці з Компанією.

1.2.6. Персональні дані - інформація, яку користувач передає/може передавати в результаті взаємодії з сайтом або пов'язаними ресурсами Компанії.

 

2. Збір персональних даних.

ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» може збирати Ваші персональні дані в процесі Вашої взаємодії з сайтом Компанії. 

2.1. Шляхом використання Вами сайту Компанії (це може включати в себе заповнення/відправку різних форм і підписку на розсилку новин), зокрема:

2.1.1. ім'я користувача;

2.1.2. номер телефону;

2.1.3. адресу електронної пошти;

2.1.4. логін в месенджері Telegram;

2.1.5. логін в соціальній мережі Facebook;

2.1.6. інформацію з форм для зворотного зв'язку на сторінках сайту;

2.1.7. cookie-файли (в порядку, передбаченим п.6 цієї Політики).

2.2. Шляхом Вашої взаємодії з пов'язаними ресурсами сайту.

2.3. Шляхом Вашого звернення по телефону або електронній пошті, зокрема:

2.3.1. прізвище, ім'я та по батькові;

2.3.2. місце роботи, посада;

2.3.3. інші персональні дані при необхідності.

 

3. Строк зберігання персональних даних.

ТОВ «МАКОШ МІНЕРАЛ» зберігатиме Ваші персональні дані не менше 3-х років з дати Вашої останньої взаємодії з сайтом Компанії, відповідно до зобов'язань, передбаченими чинним законодавством України та законодавством Європейського Союзу.

 

4. Доступ до персональних даних.

Компанія прагне зберегти конфіденційність Ваших персональних даних, і впровадила відповідні політики, правила і технічні заходи інформаційної безпеки для захисту персональних даних, які знаходяться під нашим контролем, від несанкціонованого доступу, неналежного використання або розкриття, несанкціонованої зміни і незаконного знищення або випадкової втрати. 

4.1. Умови доступу. Всі партнери Компанії, співробітники, консультанти, працівники та обробники  даних, які співпрацюють з Компанією та мають доступ до Ваших персональних даних та/або пов'язані з ними в процесі обробки, зобов'язані поважати їх цілісність і конфіденційність.

4.2. При необхідності Компанія може передавати Ваші персональні дані своїм партнерам, а також:

4.2.1. Державним і/або правоохоронним органам на підставі офіційного запиту і/або судового рішення.

4.2.2. Страховим, поштовим і кур'єрським компаніям.

4.2.3. Компаніям в сфері аналітики (Google Analytics).

4.2.4. Іншим третім особам, якщо це необхідно для задоволення Ваших потреб у товарах та послугах Компанії.

4.3. Географічна юрисдикція. Для надання окремих послуг, продажу товарів може виникнути необхідність у передачі Ваших персональних даних в місця за межами юрисдикції, в якій Ви її представляєте. Зокрема, якщо Ви перебуваєте в Європейському економічному просторі (European Economic Area, EEA), зверніть увагу, що при необхідності надання ми передаємо/можемо передавати Ваші персональні дані в країни за його межами. 

 

5. Використання персональних даних.

ТОВ «МАКОШ «МІНЕРАЛ» може збирати, обробляти та передавати Ваші персональні дані з метою формування складу наших послуг, їх поліпшення і розвитку; дотримання законів, рішень судів та вимог державних органів, а також для розслідування, врегулювання та запобігання всіляких розбіжностей і суперечок. Це може включати в себе, але не обмежується наступними цілями:

5.1. Для надання послуг, продажу товарів. Компанія збирає і зберігає персональні дані, які Ви добровільно надаєте під час використання Вами сайту та/або сервісів, щоб Компанія могла надавати послуги, продавати товари і виконувати інші зобов'язання. 

5.2. В маркетингових цілях. Компанія виконує/може виконувати наступні маркетингові дії, з використанням Ваших персональних даних:

5.2.1. Рекламна розсилка. Компанія використовує інформацію, яку може збирати про Вас за допомогою Вашої взаємодії з сайтом Компанії з метою налагодження правильної маркетингової комунікації. В повідомленнях, які направляються електронною поштою, Компанія надає користувачам можливість відмовитися від отримання подальших повідомлень Компанії. В кінці кожного електронного повідомлення додаються інструкції про те, як відмовитися від підписки та видалити свою адресу електронної пошти зі списку розсилки. 

5.2.2. Аналіз клієнтів Компанії. Компанія аналізує Ваші контактні персональні дані, які може збирати про Вас за допомогою вашої взаємодії з сайтом Компанії, телефонного спілкування і спілкування за допомогою електронної пошти. Також Компанія використовує файли cookie, файли журналів і інші технології для збору персональних даних з комп'ютерного обладнання та програмного забезпечення, яке Ви використовуєте для доступу до сайту Компанії.

5.3. Для дотримання законодавства. Компанія може використовувати Ваші персональні дані для ділового адміністрування та дотримання правових норм, виконання юридичних зобов'язань, забезпечення наших законних прав та інтересів, а також для захисту прав третіх осіб.

5.4. Для набору персоналу. Компанія також може використовувати Ваші персональні дані для оцінки Вашої профпридатності до посади, на яку Ви претендуєте, якщо така заявка отримана Компанією через Інтернет, по електронній пошті або в результаті телефонного діалогу. 

 

6. Порядок використання файлів cookie.

Файл cookie - це файл з набором літер і цифр, який зберігається у Вашому браузері або на жорсткому диску Вашого комп'ютера. Коли Ви відвідуєте сайт Компанії, на вашому пристрої будуть розміщуватися певні файли cookie. 

6.1. Налаштування файлів cookie. Ви можете змінити налаштування файлів cookie, які будуть розміщені при відвідуванні нашого сайту, змінивши налаштування в своєму браузері.

6.2. Основні типи файлів cookie:

6.2.1. Первинні файли cookie - це файли cookie, встановлені Сайтом, який відвідує користувач в даний момент.

6.2.2. Сторонні файли cookie - це файли cookie, які встановлюються доменом, відмінним від того, який відвідує користувач Сайту. Якщо користувач відвідує Сайт, а інший домен встановлює cookie-файл через цей Сайт, це буде сторонній cookie-файл.

6.2.3. Постійні cookie-файли: залишаються на пристрої користувача протягом періоду часу, зазначеного в cookie-файлах, при цьому вони активуються кожного разу, коли користувач відвідує веб-сайт, який створив цей конкретний файл cookie.

6.2.4. Сесійні cookie-файли: дозволяють операторам сайту пов'язувати дії користувача під час сеансу браузера, при цьому сеанс браузер починається, коли користувач відкриває вікно браузера, і закінчується, коли він закриває вікно браузера. Сесійні cookie-файли створюються тимчасово. Як тільки Ви закриєте браузер, всі сеансові cookie-файли будуть видалені.

6.3. Файли cookie, які використовує сайт Компанії. 

6.3.1. Суворо необхідні файли cookie. Дозволяють переміщуватись по сайту і використовувати такі важливі функції, як безпека. Без цих файлів cookie Компанія не зможе надати необхідні Вам послуги, продати товари. Компанія використовує суворо необхідні файли cookie для ідентифікації Вас як авторизованого на сайті, визначення сервісу до якого Ви підключаєтеся і інших цілей безпеки.

6.3.2. Збільшуючі продуктивність файли cookie. Збирають інформацію про те, як Ви використовуєте сайт Компанії, які сторінки Ви відвідуєте і інформують Компанію про виникнення будь-яких помилок з Вашого боку. Ці файли cookie не збирають інформацію, що ідентифікує Вас, і використовуються тільки для того, щоб: Компанія могла покращити роботу свого сайту і зрозуміти, що найбільше цікавить користувачів сайту.

6.3.3. Функціональні cookie-файли. Компанія може використовувати їх з метою надання Вам розширених функціональних можливостей і персоналізації сайту Компанії. Ці файли можуть бути встановлені сторонніми постачальниками, чиї послуги, товари Компанія може додавати на сторінки сайту Компанії.

6.3.4. Файли cookie для соцмереж. Встановлюються поруч зі службами соціальних мереж, які Компанія може додати на свій сайт, і дають можливість користувачам сайту ділитися контентом у відповідних мережах. Вони здатні відстежувати браузер користувача на інших сайтах і створювати його профіль інтересів. 

6.4. Згода на використання. Компанія запитує Вашу згоду, перш ніж розміщувати файли cookie на своєму пристрої за допомогою спливаючого повідомлення при первинному відвідуванні користувачем сайту Компанії головної сторінки.

6.4.1. Продовжуючи використовувати сайт Компанії, Ви підтверджуєте свою згоду на використання файлів cookie.

6.4.2. Суворо необхідні файли cookie не вимагають Вашої згоди на їх використання, так як є обов'язковою умовою взаємодії користувача з сайтом Компанії.

6.4.3. Якщо Ви не хочете давати згоду чи хочете відкликати свою згоду на будь-які файли cookie з ефективністю, функціями, таргетингом в будь-який час, Вам потрібно видалити, заблокувати або відключити файли cookie через налаштування браузера, відповідно до п. 7.6 Політики.

6.4.4. Відключення файлів cookie впливає на функціональність сайту Компанії і зможе зменшити можливості доступу до певних функцій сайту Компанії.

6.5. Видалення і блокування cookie-файлів. Ви можете заблокувати файли cookie, активувавши налаштування в своєму браузері, яке дозволяє відмовитися від налаштування всіх або деяких файлів cookie. Однак якщо Ви використовуєте налаштування свого браузера для блокування всіх файлів cookie (включаючи суворо необхідні файли cookie), Ви не зможете отримати доступ до всіх або частин нашого сайту. Ці налаштування зазвичай знаходяться в меню «Параметри» або «Налаштування» Вашого інтернет-браузеру.

 

7. Ваші права щодо персональних даних, які обробляє Компанія.

7.1. Право доступу. При необхідності Ви можете отримати від Компанії підтвердження про використання та обробки Ваших персональних даних та, при необхідності, Компанія надасть Вам їх копію.

7.2. Право на виправлення. Якщо персональні дані, які зберігає і обробляє Компанія, є на Ваш погляд неточними або неповними, Ви маєте право вимагати їх виправлення, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.2.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена Компанією самостійно, Компанія може запросити у Вас додаткову інформацію або відмовитися від зміни даних. 

7.2.2. У разі отримання запиту на зміну персональної інформації, Компанія зобов'язана проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих днів з дня отримання такого запиту.

7.2.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії виправити персональні дані, якими Компанія вже поділилися з третіми особами, Компанія повідомляє їм про виправлення, де це можливо.

7.3. Право на видалення. У будь-який момент Ви можете попросити Компанію видалити Ваші персональні дані, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. Компанія може запросити додаткову інформацію або відмовитися від видалення даних. 

7.3.2. У разі отримання запиту на видалення персональної інформації, Компанія зобов'язана проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих днів з дня отримання такого запиту.

7.3.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії видалити персональні дані, якими Компанія вже поділилися з третіми особами, Компанія повідомляє їм про видалення, де це можливо.

7.4. Право на обмеження обробки. Ви можете попросити Компанію припинити або призупинити обробку Ваших персональних даних в певних обставинах, за умови, що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних, може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.4.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена Компанією самостійно, Компанія може запросити додаткову інформацію або відмовитися від обмеження такої обробки.

7.4.2. У разі отримання запиту на обмеження обробки персональної інформації, Компанія зобов'язана проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих днів з дня отримання такого запиту.

7.4.3. Якщо Ви вимагаєте від Компанії обмежити таку обробку персональних даних, після того як Компанія вже поділилися ними з третіми особами, Компанія повідомляє їм про таке обмеження, де це можливо.

7.5. Право на експорт. При певних обставинах Ви маєте право отримати Ваші Персональні дані і використовувати їх в іншому місці або попросити нас передати їх третій стороні за Вашим вибором, за умови що робите це особисто, і що Ваша особистість як суб'єкта цих даних може бути підтверджена в розумний спосіб. 

7.5.1. Якщо Ваша особистість не підтверджена або не може бути підтверджена Компанією самостійно, Компанія може запросити додаткову інформацію або відмовитися від надання Вам можливості експорту цієї персональної інформації.

7.5.2. У разі отримання запиту на експорт персональної інформації, Компанія зобов'язана проінформувати Вас про вжиті заходи або причини відмови протягом 30 робочих днів з дня отримання такого запиту.

7.5.3. Експорт персональної інформації, якою Компанія вже поділилася з третіми особами, здійснюються цими особами за допомогою Вашого окремого запиту.

7.6. Право відкликати згоду. Компанія покладається на Вашу згоду (або явну згоду) як юридичну підставу для обробки Ваших персональних даних. Ви маєте право відкликати цю згоду в будь-який час.

7.6.1. Право відкликати згоду на використання файлів cookie. Якщо Ви хочете відкликати згоду на використання файлів cookie, Ви можете зробити це в будь-який час. Для цього Вам необхідно видалити файли cookie, використовуючи налаштування інтернет-браузеру згідно з п. 6 Політики.

7.7. Право подати скаргу в наглядовий орган. Якщо у Вас є сумніви з приводу будь-якого аспекту політики конфіденційності Компанії, в тому числі способу обробки Ваших персональних даних, Ви можете повідомити про це відповідний наглядовий орган.

7.7.1. Деякі з цих прав можуть бути обмежені в тих випадках, коли у Компанії є першочерговий інтерес або юридичне зобов'язання продовжувати обробку Персональних даних або коли такі дані можуть бути звільнені від розкриття з причин зобов'язань по професійній таємниці.

 

8. Правові підстави збору/обробки/використання і передачі Ваших Персональних даних.

8.1. Законодавство Вашої країни, якщо це не суперечить нормам міжнародного законодавства.

8.2. Законодавство України, зокрема: Конституція України, Закон України «Про захист персональних даних», Закон України «Про інформацію», Кримінальний кодекс України, Цивільний кодекс України.

8.3. Законодавство Європейського союзу, зокрема: Загальний регламент щодо захисту даних (GDPR - EU General Data Protection Regulation).

 

9. Дисклеймер (відмова від відповідальності).

Зміст сайту Компанії формується і оновлюється компанією «Stalirov&Co» найретельнішим чином. Будь-яка відповідальність за шкоду, яка безпосередньо або побічно виникла в результаті використання даного веб-сайту, виключена в тій мірі, в якій це передбачено законодавством.

9.1. Компанія не несе відповідальності за порушення Ваших прав або прав третіх осіб, якщо таке порушення сталося внаслідок відправки будь-якої інформації через форми контактної зв'язку або звернення через електронну пошту або по телефону.

9.2. Дане обмеження відповідальності не поширюється на небезпечні для життя і/або здоров'я ситуації, що виникли в результаті умисних дій Компанії.

 

10. Порядок внесення змін.

Компанія може змінювати положення цієї Політики з метою відображення будь-яких змін у використанні персональних даних. Компанія також може вносити зміни відповідно до вимог чинного законодавства або нормативних вимог. 

10.1. Там, де це можливо, Компанія буде повідомляти Вас по електронній пошті про будь-які істотні зміни, але також рекомендує Вам періодично переглядати дану Політику, щоб отримувати інформацію про те, як Компанія використовує Ваші персональні дані.

10.2. Будь-які зміни в поточну Політику вступають в силу через 30 днів з дати публікації зміненої нової редакції Політики.

10.3. Продовжуючи взаємодіяти з сайтом Компанії Ви підтверджуєте свою згоду зі змінами внесеними в цю Політику.