10 years
0670001005

WONDER: добрива, які розкривають потенціал ваших рослин

WONDER - український виробник мінеральних добрив та добрив для листового підживлення, що працює за сучасними технологіями,    використовуючи сировину провідних світових постачальників.



На аграрному ринку України WONDER з 2020 року. Компанія спеціалізується на виготовленні добрив на основі якісної сировини від кращих    заводів та із застосуванням передових технологій. Для цього налагоджена власна лінія виробництва якісних українських добрив із    застосуванням сировини від передових світових виробників з Німеччини, Туреччини, Польщі, Ізраїлю, Португалії та ін.


WONDER - це завжди нові продукти. Над їх розробкою ретельно   працюють, адже правильні добрива, внесені в правильний час - це   ключ до розкриття     потенціалу рослин. Для комплексного впливу на рослину та, відповідно, на   якість врожаю, WONDER має дві групи добрив: для ґрунту (Soil) та для листа   (Leaf). Окрім того, невпинно працює над розробкою добрив із урахуванням галузевих новинок (хелатні добрива, інгібітори нітрифікації,   добрива пролонгованої дії).



WONDER - це також інновації. Адже компанія працює  із сучасною технікою та високотехнологічним обладнанням від кращих виробників - виробництво добрив керується лінією автоматизації, а якість продукту підтверджується у сучасній лабораторії кваліфікованими   технологами-хіміками.

Знання. Інновації. Працьовитість. Ентузіазм. Це чотири принципи, які мотивують нас постійно вдосконалюватись і рухатись вперед!


Детальніше про добрива  можна дізнатись за посиланням:


WONDER SOIL:

- Wonder Soil NKS 6-42-18

- Wonder Soil NS 21-24

- Wonder Soil PH UP

 

WONDER LEAF:

- Wonder Leaf MgS 16-32

- Wonder Leaf MgS 25-50

- Wonder Leaf Red

- Wonder Leaf Yellow

- Wonder Leaf Blue

- Wonder Leaf Pink

- Wonder Leaf Mono B 11

- Wonder Leaf Mono Zn 8

- Wonder Leaf Wonder Macro

- Wonder Leaf Wonder Micro

- Wonder Leaf Mono Fe 10

- Wonder Leaf Mono Ca 14

- Wonder Leaf Mono Cu 6

- Wonder Leaf Mono Mn 11

- Wonder Leaf Mono Mo 3

- Wonder Leaf Mono P 30

 

WONDER: є поле - є добрива.

Супутні товари